Er is veel te doen om de liquidatie van de vriendin van een vermeend kopstuk uit de groep rond wijlen Gwenette Martha. Veel mensen praten over de zogenaamde erecode die er zou zijn om vrouwen en kinderen ongemoeid te laten. Maar was ze wel zo onschuldig?

De vrouw die gisteren is doodgeschoten aan de Beeckestijn in Amstelveen was misschien niet zo onschuldig als iedereen denkt. Een aantal weken terug werden er naar aanleiding van een mislukte liquidatie in Almere een aantal zeer interessante reacties geplaatst op AT5.

In één van die reacties werd gemeld dat de vriendin van een vermeend kopstuk uit de groep rond Gwenette Martha het doelwit van de mislukte liquidatie in Almere had weggetipt. Als het gaat om dezelfde vriendin en de informatie zou kloppen dan blijkt hieruit dat de vrouw mogelijk geen onschuldige slachtoffer is en dat het motief om haar te doden wellicht hiermee te maken heeft.

Of dit ook echt zo is valt niet te bewijzen maar dat iemand haar dood wilde hebben om iets is wel duidelijk. Mogelijk is ze dus niet alleen maar geliquideerd omdat ze de vriendin van was. De politie heeft bekendgemaakt dat de 34-jarige vrouw net als haar vriend een ‘bekende’ van de politie was.