Liquidatie in Veghel

Vanmorgen vroeg is er een geliquideerde persoon aangetroffen in een geparkeerde auto aan de Scheifelaar in Veghel. Het slachtoffer was voorheen korte tijd verdachte in het onderzoek naar de dodelijke schietpartij op een kickboksgala in Zijtaart.

Rond 06.30 uur kwam er melding binnen bij de meldkamer van een vermoord persoon in een zwarte Mercedes. Ter plaatse troffen de hulpdiensten inderdaad het stoffelijk overschot van een man aan. Hij bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gebracht. Buurtbewoners zouden vrijdagnacht rond 23.30 uur een stuk of vijf schoten hebben gehoord maar klaarblijkelijk zag niemand zich genoodzaakt de politie te alarmeren.

Na enig onderzoek werd al snel duidelijk dat het gaat om Volkan Düzgün. Hij was na de dodelijke schietpartij op de kickboksgala in Zijtaart even in beeld als mogelijke verdachte. Begin december 2012 is hij uit voorarrest ontslagen en geldt hij niet meer als verdachte in de zaak.

Op 11 november 2012 werd de 37-jarige kickbokspromotor Youssef Sabbahi doodgeschoten op een kickboksgala in Zijtaart. Zijn broer Nabil raakte zwaargewond door de kogelregen. Siamak S. een goede vriend van de vandaag geliquideerde Volkan is tot 16 jaar celstraf veroordeeld voor de dodelijke schietpartij.