Een Italiaanse journalist heeft op hardhandige wijze geleerd dat je de broer van een maffiabaas niet teveel vragen moet stellen. De maffioso breekt de neus van de journalist met een goed gemikte kopstoot.

Daniele Piervincenzi is werkzaam voor Rai de nationale televisiezender in Italië. De journalist was in Rome bezig met een item en vroeg Robert Spada wat vragen over politieke kwesties. Het ging fout toen Piervincenzi vragen begon te stellen over vermeende banden van de Spada maffia familie en een extreem-rechtse groepering.

De maffiosi was hier niet van gediend en gaf de journalist een kopstoot. Die kwam goed terecht want Piervincenzi brak gelijk zijn neus. Dat was niet genoeg want hij werd ook nog achternagezeten door Robert Spada die woedend was.

De Spada misdaadclan staat bekend om hun extreme geweld. In oktober zijn zeven leden van de familie veroordeeld tot in totaal 56 jaar gevangenis. Maffiabaas en broer van Robert Spada, Carmine, kreeg 10 jaar cel voor afpersing en lidmaatschap van een criminele organisatie.

https://youtu.be/pRqLpVA6d0s