Een Amerikaanse man die een levenslange celstraf uitzit voor drie moordzaken heeft bekend rond de negentig mensen om het leven te hebben gebracht.

De 78-jarige Samuel Little werd in 2013 aangehouden vanwege drie oude moordzaken. In 2014 werd Little veroordeeld tot een levenslange celstraf. Toen was er al sprake van het feit dat er verdenkingen waren dat de man bij veel meer moorden betrokken is geweest. De aanklager had toen geen bewijs en/of bekentenis, tot nu.

In september werd de moordenaar overgebracht naar een gevangenis in Texas en heeft openheid van zaken gegeven. De man heeft toegegeven rond de negentig mensen in verschillende Amerikaanse staten om het leven te hebben gebracht. Als dit allemaal klopt dan is Little de grootste seriemoordenaar ooit in de VS.

De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld naar de beweringen van de moordenaar maar zeggen momenteel geen reden te hebben om te twijfelen aan zijn verklaringen. Volgens de aanklager gaan sommige moorden terug tot 1970. De bejaarde seriemoordenaar heeft in ieder geval niets te vrezen aangezien hij al een levenslange celstraf uitzit.