Man die ‘even boodschappen ging doen’ gepakt voor heling na vondst ruim 10K aan dure brillen in tas

De politie heeft in Roosendaal een man gepakt met een tas met 10.000 euro aan dure brillen.

Op woensdagavond werd een 21-jarige Belg rond 21.50 uur aan de kant gezet op de Gezellelaan voor een controle. De verdachte verklaarde boodschappen te hebben gedaan in Roosendaal. De agenten twijfelden aan zijn verhaal en ze besloten zijn auto verder te onderzoeken.

In de auto vonden ze enkele honderden euro’s aan contant geld, een tas met 13 zonnebrillen met een mogelijk totale waarde van ruim 10.000 euro. Omdat het vermoeden bestond dat de brillen van diefstal afkomstig waren is de man aangehouden voor heling. De brillen en het geld zijn in beslag genomen.


De verdachte werd ter controle aan de kant gezet en verklaarde boodschappen te hebben gedaan in Roosendaal. De agenten twijfelden aan zijn verhaal en ze besloten zijn auto verder te onderzoeken. In de auto vonden ze enkele honderden euro’s aan contant geld, een tas met 13 zonnebrillen met een mogelijk totale waarde van 10.000 euro. Omdat het vermoeden bestond dat de brillen van diefstal afkomstig waren is de man aangehouden voor heling. De brillen en het geldbedrag zijn in beslag genomen.