Een man die afgelopen zaterdag knock out werd geslagen en zwaargewond raakte op de Straatweg in Rotterdam, is woensdagavond overleden. De politie heeft een TGO op de zaak gezet.

Die nacht werden agenten door omstanders gewezen op een zwaargewonde man op straat. Het slachtoffer, een 56-jarige man uit Capelle aan den IJssel, werd gereanimeerd en naar het ziekenhuis gebracht. Daar lag hij in kritieke toestand tot hij bezweek aan zijn verwondingen.

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het slachtoffer samen met een vriend vrijdagavond een drankje heeft gedronken in een café op de Straatweg. Daar vond een ruzie plaats tussen twee andere bezoekers waar het slachtoffer bij betrokken raakte. Rond sluitingstijd verlieten het slachtoffer en zijn kompaan het café. Daarna wordt het slachtoffer, buiten het gezichtsveld van zijn vriend, voor de deur van het café knock out geslagen.

De politie heeft een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) op de zaak gezet. Er zijn camerabeelden veiliggesteld en agenten hebben met getuigen gesproken. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.