Amnesia haze wiettopjes © crime-nieuws.nl

Man doet aangifte van schietpartij en zit nu zelf vast voor openstaande celstraf en wiet

Een man die aangifte wilde doen bij de politie van een beschieting zit nu zelf vast vanwege een openstaande celstraf, wiet en kweekmaterialen.

De 30-jarige man meldde rond 22.45 uur dat hij zou zijn beschoten terwijl hij in zijn auto reed in Terneuzen. De politie heeft vervolgens rechercheurs opgeroepen om onderzoek te doen aan de auto. Medewerkers van Forensische Opsporing kwamen ter plaatse maar in eerste instantie werden er geen aanwijzingen van een schietpartij gevonden. Het voertuig is daarom in beslag genomen en weggesleept om er verder onderzoek aan te doen.

Ook is onderzoek gedaan op de plaats waar het vermeende schietincident zou hebben plaatsgevonden. Dat was op de mr. FJ Haarmanweg in Terneuzen. Het slachtoffer is vervolgens meegegaan naar het politiebureau om aangifte te doen. Kort daarna bleek dat hij nog een celstraf had openstaan en is aangehouden. De woning waar de man verbleef is doorzocht en de politie trof kweekmaterialen en een kleine hoeveelheid (78 gram) wiet aan. De verdachte/slachtoffer zit vast en de politie onderzoekt de zaak.