Eén van de aangetroffen vuurwapens met demper. © Politie Rotterdam

Man gepakt met vuurwapens met dempers en harddrugs na tip blijkt kopstuk Caloh Wagoh

Een man die in Rotterdam werd aangehouden vanwege vuurwapens met dempers en drugs in een woning, blijkt een vice-president te zijn van motorclub Caloh Wagoh.

Volgens De Telegraaf gaat het om de 36-jarige Marvin van den H., een vice-president van een chapter van motorclub Caloh Wagoh MC. Bronnen uit de omgeving van de verdachte zouden dat hebben gemeld aan de krant. De politie heeft aan De Telegraaf bevestigd dat de opgepakte verdachte inderdaad lid is van de motorclub.

Bij de politie kwam vorige week via Meld Misdaad Anoniem een tip binnen dat er mogelijk vanuit een woning op de Arnoudstraat drugs gedeald zouden worden. Agenten zijn vorige week woensdag naar het pand gegaan voor een doorzoeking. Tijdens de actie werden handelshoeveelheden amfetamine, MDMA, GHB en ketamine, twee vuurwapens, vier dempers, vijf patroonhouders, diverse soorten munitie, telefoons en geld aangetroffen.

Tijdens de doorzoeking waren meerdere personen aanwezig. Het ging om een 31-jarige vrouw, een 30-jarige vrouw en een 36-jarige man. De drie personen, allen afkomstig uit Rotterdam, zijn aangehouden. De verdachten zitten vast en de politie doet verder onderzoek in deze zaak.

Eén van de aangetroffen vuurwapens met demper. © Politie Rotterdam