© Lady Reading Hospital

Man gezocht die spijker in hoofd zwangere vrouw sloeg met belofte dat zij jongetje krijgt

De Pakistaanse politie is op zoek naar een gebedsgenezer die een spijker van 5 centimeter in het hoofd van een zwangere vrouw heeft geslagen met de belofte dat ze een jongetje zou krijgen.

De vrouw kwam het ziekenhuis in Peshawar binnen met een grote spijker in haar hoofd. Ze vertelde dat ze eerst nog had geprobeerd om het zelf eruit te trekken met een tang. Toen de dokter haar vroeg hoe de spijker in haar hoofd is gekomen, vertelde de vrouw dat ze dit zelf had gedaan. Later na wat doorvragen gaf ze toe dat een gebedsgenezer de spijker in haar hoofd heeft geslagen. Op deze wijze zou hij hebben gegarandeerd dat ze een jongetje zou krijgen.

Volgens een dokter van Lady Reading Hospital was de vrouw volledig bij kennis maar had wel erg veel pijn toen ze arriveerde. De politie is een onderzoek gestart nadat de röntgenfoto’s van de verwonding online waren verschenen. De radeloze moeder kwam tot haar drastische actie nadat haar man had gedreigd haar te verlaten als ze nog een meisje zou krijgen. Het stel heeft al drie dochters. Uit angst hiervoor is ze naar de gebedsgenezer gegaan.

De politie is nu op zoek naar de man die een langdurige gevangenisstraf riskeert. De politiechef Abbas Ahsan meldde op social media dat er een speciaal onderzoeksteam is gevormd om ’de gebedsgenezer voor het gerecht te brengen die met het leven van een onschuldige vrouw speelde en een spijker in haar hoofd sloeg met de valse belofte van een zoon’.

© Lady Reading Hospital