© crime-nieuws.nl

Man in Meerssen neergeschoten bij schietincident, politie zoekt getuigen

De politie onderzoekt een schietincident in Meerssen waarbij een persoon gewond raakte.

Op woensdagavond heeft er een schietincident plaatsgevonden op de Molenveldweg. Een 38-jarige man uit Landgraaf raakte hierbij gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. De politie heeft een 61-jarige man uit Meerssen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Rond 20.30 uur kreeg de politie een melding binnen dat er mogelijk geschoten zou zijn op de Molenveldweg. Toen de agenten op de plek van de melding arriveerden, troffen zij de gewonde man aan. Hij werd direct per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Even later werd in de buurt van het incident de 61-jarige verdachte aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident. Het is nog onduidelijk wat er precies aan het incident is voorafgegaan. Het onderzoek moet hier meer duidelijkheid over geven.

De politie roept getuigen op zich te melden als zij iets hebben gezien of gehoord dat mogelijk verband houdt met het schietincident. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.