© Pixabay on Pexels.com

Man in parkeergarage Amsterdam onder bedreiging vuurwapen beroofd van horloge

In Amsterdam is een man in de parkeergarage van een Albert Heijn onder bedreiging van een vuurwapen beroofd door twee personen op een motorscooter.

Het slachtoffer liep op dinsdag rond 21.45 uur op de bovenste verdieping van de parkeergarage bij de supermarkt aan het Osdorpplein richting zijn auto, toen hij twee personen op een motorscooter zag zitten. Toen hij in zijn auto wilde stappen bedreigde een van de personen hem met een vuurwapen.

De overvallers eiste het horloge en andere persoonlijke bezittingen van het slachtoffer hebben. Nadat hij deze had gegeven, liep de verdachte naar de motorscooter en stapte achterop. Daarna reden de twee weg richting de uitgang van de parkeergarage. De politie werd ingelicht en stelde een onderzoek in. Agenten hebben de directe omgeving gezocht maar geen verdachten aangetroffen.

Het vermoeden bestaat dat de verdachten het slachtoffer mogelijk hebben opgewacht. De politie zoekt daarom getuigen die dinsdagavond 5 juli iets verdachts hebben gezien op of rondom de parkeergarage op het Osdorpplein. Ook als u rondom het tijdstip van de beroving geparkeerd heeft  gestaan op de bovenste verdieping van de parkeergarage en u bent in het bezit van beelden van een dashcam, dan komt de politie graag in contact.