In de Verenigde Staten wordt de 34-jarige Ryan Eddy Watenpaugh verdacht van een bizar misdrijf. Hij zou de hond van zijn ex-vriendin hebben gedood, gekookt en vervolgens hebben geserveerd aan haar. 

Het slachtoffer zou de politie hebben verteld dat zij en haar vriend Ryan op 4 augustus ruzie zouden hebben gehad waarbij hij haar zou hebben mishandeld. Ze ging weg en toen ze na een tijdje weer terugkwam bleken haar vriend en haar hond, genaamd Bear, te zijn verdwenen. Ongeveer een maand later maakte het koppel het weer goed met elkaar.

Haar vriend toonde zijn goede wil en kookte een heerlijke maaltijd voor zijn vriendin. Het smaakte de vrouw goed en ze had verder helemaal niets door. Tot ze een sms binnenkreeg met de vraag: Hoe smaakte je hond? Om het nog erger te maken liet haar vriend een paar dagen later een zak met de poten van haar hond Bear erin achter bij haar voordeur. Het achterlaten van de poten zou de verdachte inmiddels hebben bekend, maar het koken en voeren van Bear aan zijn ex ontkent hij in alle toonaarden.

Bij doorzoeking van zijn woning werd een AK-47 met munitie aangetroffen en in beslag genomen. De man zit onder meer vast op verdenking van huiselijk geweld en dierenmishandeling. Zijn borgtocht is een kwart miljoen dollar.