De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een ontvoering in Helmond. Het slachtoffer werd met geweld meegenomen in een Audi.

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de man op maandag, vermoedelijk tussen 16:30 uur en 17:15 uur, is mishandeld en tegen zijn zin wil is meegenomen vanaf de Astronautenlaan. Hij is daar in een kofferbak van een auto gestopt en meegenomen door drie personen. Een van deze personen is eerder deze week aangehouden. Naar de identiteit van de andere twee personen is de recherche nog op zoek.

Terwijl het slachtoffer in de kofferbak van de auto lag zijn de daders gereden naar de omgeving van de Oostappen en Brouwhuisweg. Daar werd het slachtoffer opnieuw mishandeld. Dit was mogelijk ergens tussen 17:30 en 18:20 uur. Hierna vertrokken ze weer, vermoedelijk met een andere auto.

Uiteindelijk wordt het slachtoffer, volgens de politie, omstreeks 18.30 uur uit de auto gegooid in de buurt van de Albert Heijn XL in Helmond. De man loopt weg maar is zo ernstig gewond dat hij buiten bewustzijn op de grond valt. De hulpdiensten komen ter plaatse en treffen hem daar aan.

De politie is nu op zoek naar de twee andere verdachten die hierbij vermoedelijk betrokken waren. Eén van de voertuigen is waarschijnlijk een zwarte Audi A4 stationwagen. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.