© US Army via Wikimedia Commons

Man neergeschoten na stiekem gluren door raam van kamer 10-jarig meisje

In de Verenigde Staten is een man die naar binnen gluurde bij een meisje van 10 jaar oud, neergeschoten bij een achtervolging.

De ouders van het kind in Houston, Texas, hoorden een harde gil komen uit haar kamer en renden daar naartoe. Het meisje vertelde dat een man door haar raam gluurde en met zichzelf bezig was. De vader en moeder besloten de gluurder gewapend te confronteren.

De verdachte bleek dronken te zijn en de vader dwong hem op de grond te gaan liggen. De man weigerde dit. Terwijl de moeder de gluurder onder schot hield is haar man snel de politie gaan bellen. De verdachte wist het vuurwapen van de vrouw in handen te krijgen hield haar plotseling onder schot. Haar man zag dit, aarzelde geen moment en schoot de gluurder neer.

De politie was kort daarna ter plaatse en heeft de neergeschoten man eerste hulp verleend. Hij is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De ouders hebben aangifte gedaan en de politie doet verder onderzoek. De neergeschoten man zal na behandeling in het ziekenhuis vast worden gezet in een cel.