In Eindhoven is op straat een dode man aangetroffen. De politie vermoedt dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen.

De man lag vanochtend rond 7.00 uur op straat op de Fuutlaan en werd ontdekt door een voorbijganger. De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in. De 31-jarige man uit Boxtel was op dat moment al overleden. De omstandigheden waaronder hij werd gevonden deden de politie al snel vermoeden dat hij door een misdrijf om het leven was gekomen.

Een team van forensisch rechercheurs heeft vervolgens de omgeving afgezet en een tent geplaatst voor verder onderzoek. Ook een uitgebreid buurtonderzoek en onderzoek naar mogelijk beschikbare camerabeelden in de omgeving maken onderdeel uit van het grotere onderzoek naar de toedracht. Vooralsnog duidt alles erop dat het slachtoffer door geweld om het leven is gekomen.

In een later stadium wordt nog sectie op het lichaam van de man verricht. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht en/of verdachten in beeld. De politie onderzoekt de zaak.