Man onder invloed fentanyl bijt deel gezicht af van ‘robot die hem komt vermoorden’

Een man onder invloed van fentanyl is aangehouden voor een gruwelijk geweldsincident. Hij dacht dat een man een robot was en beet een deel van zijn gezicht af.

Het incident deed zich dinsdag voor in de plaats Grisham in de Verenigde Staten. Bij de hulpdiensten kwamen meldingen binnen van mensen die getuigen waren van een mishandeling op een station. Daarop is de politie met spoed ter plaatse gegaan voor onderzoek.

Agenten troffen de 25-jarige Koryn Daniel Kraemer, nog steeds bovenop het slachtoffer, een 78-jarige man uit Hillsboro.  Volgens de politie had de verdachte ‘het oor van het slachtoffer en een deel van zijn gezicht afgebeten.  De verwonding was zo ernstig dat hulpverleners de schedel van het slachtoffer konden zien.’

De zwaargewonde man is voor behandeling naar een ziekenhuis in de regio overgebracht. Zijn huidige toestand is niet bekend. De opgepakte verdachte verklaarde bij de politie dat hij dacht dat het slachtoffer een robot was die hem probeerde te vermoorden en bedankte de agenten dat ze hem zijn komen ‘helpen’ met het uitschakelen van de robot.

Na onderzoek bleek Kraemer zwaar onder invloed van drugs te zijn. De man had een behoorlijke hoeveelheid van de zware drug fentanyl in zijn systeem. Hij zit vast en riskeert een langdurige gevangenisstraf voor de aanval.