Man raakt mogelijk oog kwijt na zware mishandeling in Eindhoven

In Eindhoven is een man ernstig mishandeld na een bezoek aan festival Bontgenoten. Het slachtoffer raakt mogelijk zijn oog kwijt.

De politie meldt dat de mishandeling op zaterdagavond rond 22.30 uur plaatsvond in de achterste tent op het festivalterrein in het Philips de Jonghpark. Volgens het slachtoffer, een 27-jarige man uit Veldhoven, ontstond in zijn directe omgeving een ruzie. Toen hij een paar stappen die kant op liep om te kijken wat er aan de hand was, werd hij uit het niets hard tegen zijn hoofd geslagen.

Hierdoor kwam de man ten val en raakte even buiten bewustzijn. Daarna zouden hulpverleners zich over hem hebben ontfermd. De vooralsnog onbekende dader of daders wisten in de donkere tent weg te komen. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis vervoerd en bleek zowel jukbeen als oogkas gebroken te hebben. Ook zijn oog raakte beschadigd en nader onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig het letsel aan zijn oog is. Het is zelfs de vraag of het oog behouden kan worden, meldt de politie.