Een 47-jarige man is veroordeeld tot een gevangenisstraf omdat hij een vrouw tijdens een uit de hand gelopen seksspelletje in haar vagina heeft geschoten. Het slachtoffer is zwaar verminkt door het vuurwapengeweld.

In de vroege uurtjes van dinsdag 31 januari ging het een klein beetje mis tijdens een kinky avond in een hotel in het Engelse Stockport. Verdachte David Andrew Jeffers had die nacht een vuurwapen bij zich.

Tijdens een wilde nacht werd het slachtoffer in haar vagina geschoten door Jeffers. De verdachte claimt dat dit niet de bedoeling was en dat er iets gruwelijks mis is gegaan. De agenten die ter plaatse kwamen troffen de vrouw in een grote poel met bloed aan. Daarnaast had ze ernstige buikwonden.

De 47-jarige schutter bleef niet bij de vrouw om haar te helpen maar is na het schieten vertrokken. Op bewakingsbeelden is te zien hoe hij het hotel verlaat en met het openbaar vervoer naar huis gaat. Twee dagen later werd hij aangehouden. De man moet nu tien jaar de gevangenis in voor onder meer wapenbezit.