Zaterdagavond heeft de politie een 49-jarige man uit Schaijk aangehouden nadat hij een agent in het gezicht had geslagen en een andere agent bespuugde. De man is onder hevig verzet aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Rond 20.30 uur kwam er melding binnen van een verkeersongeval op de Belgenlaan in Uden. Ter plaatse troffen agenten een auto tegen een boom aan in de berm. De bestuurder (69) en zijn echtgenote (69) waren beide gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het echtpaar zou even daarvoor van de weg gedrukt zijn door een ander voertuig die na het ongeval doorreed.

De politie stelde een onderzoek in en kwamen terecht bij een 49-jarige man uit Schaijk. Bij zijn woning werd een beschadigde auto aangetroffen die in beslag werd genomen voor nader onderzoek. De verdachte was hier niet van gediend en schold en bespuugde de agenten. Een andere agent werd ook nog eens in zijn gezicht geslagen door de boze man. Onder hevig verzet werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.