Man trapt politieauto en deelt kopstoot uit aan agent na aanhouding vakantiepark

Een man heeft bij een aanhouding op een vakantiepark in Hoek, een trap uitgedeeld aan een politiebus en een agent een kopstoot gegeven.

De politie kreeg zondag een melding binnen dat er iemand mishandeld zou zijn op het vakantiepark. Terwijl ze op het park onderzoek aan het doen waren gebaarde een omstander naar de agenten. Het bleek dat de verdachte tegen een politiebus aan stond te trappen. De man, een bekende van de politie, werd direct aangehouden.

Toen hij in de bus werd gezet gaf hij een van de agenten ook nog een kopstoot. Omdat de verdachte, een 25-jarige man uit Terneuzen, zich bleef misdragen moesten agenten hem gedurende de rit naar het cellencomplex in bedwang houden. Ook daar bleef de man agressief en verward gedrag vertonen. Er werd een arts opgeroepen om bloed bij de verdachte af te nemen om te kijken of hij mogelijke onder invloed van alcohol of drugs was. Maar hij weigerde iedere medewerking.

De man is ingesloten en de agent heeft aangifte van mishandeling gedaan, hij raakte lichtgewond. De politiebus raakte door de trappen van de man beschadigd. De politie doet ook daar aangifte van. Van de mishandeling waar de politie eigenlijk voor naar het vakantiepark toe kwam is aangifte gedaan door het slachtoffer. De politie doet verder onderzoek.