© Pexels

Man vast voor intrappen voordeur en doodsbedreigingen na weigeren vriendschapsverzoek Facebook

Een man die weigerde een vriendschapsverzoek te accepteren op Facebook is met de dood bedreigd en zijn deur werd ingetrapt.

Op kerstavond stuurde de 29-jarige Caleb Burczyk uit de Verenigde Staten zijn voormalige baas een vriendschapsverzoek op Facebook. Toen het verzoek niet snel genoeg werd geaccepteerd stuurde Burczyk een eerste doodsbedreiging. ‘Accepteer mijn vriendschapsverzoek anders ga ik je vermoorden’.

Enkele dagen daarna waren de twee nog steeds geen vrienden op Facebook en dreigde Burczyk een bezoekje te zullen brengen. Hij stuurde een foto van zijn auto mee om zijn woorden kracht bij te zetten. Vervolgens ging de verdachte een stap verder en trapte de voordeur van zijn ex-baas in.

Heel slim is Burzcyk niet want hij plaatste een foto van zichzelf op Snapchat met het bericht dat zijn voormalige baas een nieuwe voordeur nodig heeft. Daarnaast bleken de acties ook nog vast te zijn gelegd voor een bewakingscamera. De verdachte werd aangehouden en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.