In de Verenigde Staten is een slachtoffer van een schietpartij, die maar liefst door zestien kogels werd geraakt, zelf naar het ziekenhuis gelopen.

De 27-jarige man werd in de Amerikaanse staat Pennsylvania onder vuur genomen op straat. Na de melding is de politie met spoed naar de plaats delict gereden in de wijk Kensington in Philadelphia. Er werden 23 kogelhulzen gevonden maar zowel de schutter als het slachtoffer bleek te zijn verdwenen.

Kort daarna kreeg de politie een telefoontje met de mededeling dat er een man het ziekenhuis is binnengelopen. Het slachtoffer bleek veel schotwonden te hebben en was zwaargewond. In totaal is hij geraakt door zestien kogels. In onder andere zijn heup twee stuks, drie in zijn borst en drie in zijn linkerarm.

De politie van Philadelphia noemt het een wonder dat het slachtoffer de schietpartij overleefd heeft en nog in staat was om drie kilometer lopend af te leggen. De man verkeert in kritieke toestand, maar zijn situatie is, volgens Amerikaanse media, op dit moment stabiel. Over de toedracht van de schietpartij is nog weinig bekend. Er zijn geen aanhoudingen verricht.