Man zwaar toegetakeld en beroofd na afspraakje met andere man via datingapp

Een man die vrijdagavond op date ging na een afspraakje via een datingapp, is zwaar toegetakeld en beroofd door twee mannen.

Het slachtoffer, een 35-jarige man uit Eindhoven, had via de app een afspraakje gemaakt met een andere man in een park in Dongen. De man arriveerde rond 21.30 uur in het park nabij de Laagveen en wachtte op zijn date. De man met wie hij had afgesproken zag hij niet maar werd plotseling aangesproken door een langslopende man. Toen hij duidelijk maakte dat hij met iemand een afspraak had, kwam er ineens een tweede man bij.

Direct werd het slachtoffer door deze tweede man meerdere malen flink geslagen met een stok. Hierna werd hij beroofd van meerdere spullen, waaronder zijn autosleutels en telefoon. Nadat de daders de man flink hadden mishandeld, gingen ze er even later vandoor.

Het slachtoffer zocht snel hulp bij een van de omwonenden en belde de politie. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de man is nagekeken door ambulancepersoneel. Of de mishandeling/beroving te maken heeft met de geaardheid van het slachtoffer wordt onderzocht. De spullen van de man, met uitzondering van de telefoon, werden later teruggevonden in het park.

Er is ook een signalement beschikbaar van de twee daders. Het gaat om twee mannen van rond de 20-jaar oud. De ene was rond de 1.85m lang, de ander iets kleiner. Een van hen droeg een blauwe trui met capuchon, de man met de stok droeg een zwarte jas met capuchon. Mogelijk zat de capuchon aan een trui onder de jas. De politie onderzoekt de zaak.