Mannen met lachgas aangehouden na binnenrijden tankstation A20

De politie heeft afgelopen nacht aanhoudingen verricht voor het binnenrijden van een tankstation op de A20. Bij de verdachten is lachgas aangetroffen.

Rond 2.00 uur reed een auto door de pui van een tankstation op de A20 richting Rotterdam. De inzittenden verlieten vervolgens de auto. De brandweer werd uit voorzorg in kennis gesteld, maar ter plaatste bleek er geen brand te zijn. Er werden aan de achterzijde van het tankstation twee personen aangetroffen en aangehouden.

Na verder onderzoek troffen agenten twee andere verdachten op het viaduct Laan van Avant-Garde aan en hebben de mannen opgepakt en meegenomen naar het politiebureau. Het gaat om vier mannen, in de leeftijd van 20, 21,23 jaar oud en allemaal afkomstig uit Gouda.

Bij de verdachten trof de politie lachgas aan en onderzoek moet uitwijzen of de verdachten daadwerkelijk lachgas hebben ingenomen. Ten tijde van het incident was een medewerker van het tankstation aanwezig. Er waren geen klanten aanwezig. Er is niemand gewond geraakt bij het incident.