Martin kok doodgeschoten, liquidatie martin kok laren, liquidatie kok laren boccaccio
Martin Kok bij de rechtszaak rondom de corrupte douanier. © Twitter (@Vlinderscrime)

Ex-crimineel Martin Kok geliquideerd bij nachtclub in Laren

Bij nachtclub Boccaccio in Laren is afgelopen nacht Martin Kok van misdaadsite Vlinderscrime geliquideerd. De politie heeft bevestigd dat er een persoon is doodgeschoten maar wil niet zeggen om wie het gaat.

Martin Kok zat in de auto van zijn 80-jarige vader toen hij plotseling onder vuur werd genomen bij de Hector Treublaan bij de club. Het slachtoffer was op slag dood. Kok werd al eerder bedreigd door mensen en in juli van dit jaar werd er een explosief aangetroffen onder zijn auto. De eigenaar van Vlinderscrime dacht dat het mogelijk te maken had met zijn berichtgevingen over de 26Koper liquidatiezaak. Daarvoor werd ook een keer zijn huis en auto beschoten.

martin kok geliquideerd, liquidatie martin kok
Foto van bom onder auto Martin Kok © Twitter Vlinderscrime.nl

De beschieting van zijn huis en auto zou weer te maken hebben met een filmpje die hij plaatste over Willem Holleeder in een restaurant met een aantal andere personen. De twee schutters zijn veroordeeld tot een jaar en anderhalf jaar cel. Uit welke hoek de liquidatie van vandaag komt valt nog te bezien. De politie is een groot onderzoek gestart naar de liquidatie.