UPDATE: Kind Martin Kok uit huis geplaatst na beschieting om filmpje Holleeder

De beschieting van de woning en auto van Martin Kok van Vlinderscrime.nl om het Holleeder filmpje heeft grotere gevolgen voor hem dan hij eigenlijk had voorzien. Zijn kind is na de schietpartij door Jeugdzorg uit huis geplaatst. En daar is Kok woedend over.

Kok mag naar eigen zeggen niet meer over Marokkanen schrijven van Jeugdzorg. Wat dat te maken heeft met de beschieting is een raadsel, want de schoten zouden zijn gelost naar aanleiding van het Holleeder filmpje in een restaurant in Amsterdam. De mensen in de video stellen het niet op prijs dat ze met gezicht en met naam en toenaam genoemd worden op Vlinderscrime.

Na de uithuisplaatsing van Martin’s zoon is hij een stapje verder gegaan en heeft nu een beloning uitgeloofd voor adressen. Zo zou hij graag het adres willen hebben van een persoon die in de Holleeder filmpje te zien is. En looft hij 500 euro uit voor het adres van zijn contactpersoon bij Jeugdzorg. Wat Martin vervolgens met die adressen van plan is heeft hij niet gemeld.

(UPDATE)

Martin Kok’s website Vlinderscrime is vandaag uit de lucht gehaald. Volgens hem zou de politie en de Jeugdzorg maffia daarvoor gezorgd hebben.