Medewerker fastfoodzaak na bellen politie toegetakeld met fles lachgas bij mishandeling

Een medewerker van een fastfoodzaak is bij een mishandeling in Breda toegetakeld met een fles lachgas.

Het slachtoffer stond afgelopen nacht rond 3.00 uur na het werk bij de zaak aan de Veldsteen, nog na te praten met collega’s. Op het parkeerterrein stonden meerdere mannen luidruchtig met elkaar te kletsen en gebruikten daarnaast ook lachgas. Toen deze mannen de medewerkers zagen, begonnen zij in hun richting te schreeuwen. Een van de medewerkers belde hierop de politie.

Nadat de politie gebeld was kwamen de mannen verhaal halen. Een van hen gaf de medewerker een vuistslag in het gezicht. Een tweede man vond het vervolgens nodig om de medewerker met een lachgasfles op zijn hoofd te slaan. De gewonde medewerker viel op de grond en bleef roerloos liggen. Hij werd later met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De daders waren inmiddels in een auto vertrokken.

De auto, met daarin de drie verdachten, werd niet veel later bij een tankstation langs de A58 in Etten-Leur aangetroffen. Het gaat om twee 19-jarige mannen uit Vlissingen en een 20-jarige man uit Terneuzen. Zij werden direct aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek.