© Pixabay on Pexels.com

Medewerker McDonald’s krijgt kogel in nek na ruzie om koude franse frietjes

Een medewerker van de McDonald’s is in zijn nek geschoten na een ruzie om koude franse frietjes.

Het incident vond vorige week maandag plaats bij een filiaal van de fastfoodzaak in Brooklyn, New York. Ene Lisa Fulmore ging even wat eten halen die ze besteld had via een app. Het afhalen van de bestelling ging uiteindelijk niet zoals gepland en escaleerde zodanig dat er op een gegeven moment iemand werd neergeschoten.

De vrouw kreeg haar eten overhandigd maar was daar niet blij mee. Volgens Fulmore waren de frietjes koud en ze vroeg de medewerkers om deze te wisselen. Na korte tijd kreeg de klant haar nieuwe frietjes en liep weg. Eenmaal buiten nam ze er een paar en kwam er achter dat ze nog steeds koud waren. Fulmore ging weer naar binnen en er ontstond ruzie met de medewerkers. Daarop belde de vrouw haar 20-jarige zoon.

Zoon Michael Morgan eiste dat de medewerkers zijn moeder beter behandelen en vroeg medewerker Matthew Jeremiah Webb om mee naar buiten te gaan. Webb weigerde dit en maakte zijn werkdag af. Toen hij naar buiten liep om naar huis te gaan bleek Morgan hem op te wachten. De McDonald’s medewerker werd vervolgens in zijn nek geschoten en is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

De schutter sloeg na de schietpartij op de vlucht. De politie stelde een onderzoek in en kreeg de moeder en haar zoon al snel in beeld. Beiden zijn aangehouden en vastgezet. Alleen de zoon wordt naar verwachting aangeklaagd voor het neerschieten van de McDonald’s medewerker.