O.G. Kush & lucht © crime-nieuws.nl

Meer dan 300.000 euro cash en heel veel wiet gepakt in pand Amsterdam-West

In Amsterdam-West zijn twee vrouwen aangehouden nadat de politie in een pand een grote hoeveelheid wiet en ruim drie ton cash had aangetroffen.

Naar aanleiding van binnengekomen informatie nam de politie een kijkje bij een pand aan de Jacob van Lennepkade. De ramen van het huis waren afgeplakt en agenten constateerden een sterke wietgeur.

In de woning werden twee vrouwen aangetroffen. De politie mocht binnen kijken en één van de dames gaf aan dat de wietgeur afkomstig was van plakjes spacecake. Volgens de politie was de geur zo sterk dat dit verhaal niet geloofwaardig leek.

Bij verdere doorzoeking werd al snel duidelijk waar de sterke wietgeur vandaan kwam. In het pand troffen de agenten grote hoeveelheden wiet aan. Ook vonden ze ruim 300.000 euro cash en verschillende waardevolle spullen, zoals dure horloges en andere sieraden.

De twee vrouwen van 21 en 62 jaar moesten mee naar het politiebureau. De wiet en geld is in beslag genomen door de politie. De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar drugs- en geldvangst.