Kush wietplantje © crime-nieuws.nl

MEGA wiethok ontdekt in ‘ondoordringbare’ nucleaire bunker

In Wiltshire in het zuidwesten van Engeland is een professionele MEGA wietkwekerij met duizenden planten ontdekt in een nucleaire bunker.

De wietkwekerij in de ondoordringbare bunker werd ontdekt na een anonieme tip bij de politie. Omdat het gaat om een nucleaire bunker kon de politie geen inval doen aangezien je er gewoonweg van buiten niet binnenkomt zonder de sleutels.

Agenten hebben de bunker enige tijd geobserveerd tot afgelopen woensdag drie mannen naar buiten kwamen en het drietal werd aangehouden. Met hun sleutels kon de politie naar binnen en werd de MEGA wietkwekerij ontdekt.

In de bunker gebouwd in 1985 bevinden zich twintig kamers verdeeld over twee verdiepingen. Nagenoeg alle kamers werden gebruikt om wiet te kweken. Hoeveel planten er precies stonden is niet bekend maar volgens de politie stond er voor zo’n 1 miljoen pond aan wiet.

In totaal zijn zes personen aangehouden en vastgezet. Het onderzoek naar de MEGA wiethok in een nucleaire bunker loopt nog en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.