In de Amerikaanse stad Florida is een 9-jarig meisje om het leven gekomen nadat haar dikke tante minutenlang op haar ging zitten als straf. De ouders van het slachtoffer stonden erbij en keken ernaar.

De hulpdiensten werden afgelopen zaterdag gebeld en troffen in een woning in Pensacola het meisje bewusteloos aan. Haar 64-jarige tante, Veronica Green Posey, probeerde het meisje te reanimeren.

Alle hulp mocht echter niet baten en het slachtoffer, Dericka Lindsey, overleed ter plekke aanhar verwondingen. Volgens de moeder van Dericka was haar dochter onhandelbaar en belde ze Posey om te helpen met het meisje en haar te straffen.

De dikke tante sloeg het meisje eerst met een liniaal en een metalen pijp. Torn ze wegrende naar eens toel ging de 150 kilo wegende tante op haar zitten. Na tien minuten gaf Dericka aan dat ze geen lucht kreeg, maar Posey bleef gewoon zitten. Toen ze opstond was het meisje buiten bewustzijn.

De ouders waren ten tijde van dit alles gewoon aanwezig en lieten de bizarre straf toe. De tante wordt nu vervolgd voor kindermishandeling de dood van het meisje. De ouders van Dericka worden vervolgd inzake nalatigheid.

Dé dikke tante die met 150 kilo op haar nichtje ging zitten © Amerikaanse politie