Melding ruziënde man en vrouw op straat leidt naar partij MDMA en pillen

De politie heeft na een melding van een ruziënde vrouw en man op straat een grote hoeveelheid MDMA en pillen aangetroffen en in beslag genomen.

Bij de meldkamer kwam zondag rond 1.40 uur melding binnen van een man een vrouw die op de Vlasmarkt in Middelburg ruzie met elkaar zouden hebben. Agenten zijn ter plaatse gegaan en hebben een onderzoek ingesteld.

Omdat de man zich niet kon legitimeren werd hij gefouilleerd, hij bleek drugs bij zich te hebben en werd aangehouden. Er werd besloten om ook de woning van de 28-jarige man te doorzoeken. Eenmaal binnen troffen agenten een paar kilo MDMA-kristallen en duizenden pillen aan. De drugs en andere drugsgerelateerde zaken zijn in beslag genomen.

De 28-jarige bewoonster is daarbij ook aangehouden. Beide zijn ingesloten voor onder meer verhoor. Het onderzoek werd voortgezet en vanochtend werd een derde verdachte, een 25-jarige man uit Oost-Kapelle, aangehouden. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld. De overige verdachten zitten nog vast. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak.