Vrouwe Justitia is de personificatie van het recht. © via Wikimedia Commons

Mevrouw Kim Kardashian klaagt website aan voor laster inzake overval Parijs

Mevrouw Kim Kardashian heeft het sinds de gewelddadige miljoenenroof in Parijs heel moeilijk. Dan kan je beter niet beweren dat ze alles verzonnen heeft want Kim klaagt je gewoon aan. Dat is een roddelsite overkomen die beweren dat ze de overval verzonnen heeft.

Dat meldt BBC. Het gaat om de website, MediaTakeout, en de eigenaar Fred Mwangaguhunga. De reality-ster klaagt de site en eigenaar aan vanwege laster. In de aanklacht staat onder meer dat Kim ‘na slachtoffer te zijn geweest van een traumatische overval in Parijs, zij thuis in de VS werderom slachtoffer is geworden, deze keer van een online roddelblad, die beweren dat zij een leugenaar en dief is.’

Volgens de aanklacht wordt in de artikelen zonder enige vorm van bewijs beweert dat Kim haar beroving in scene heeft gezet en fraude heeft gepleegd bij de miljoenenclaim bij haar verzekeringsmaatschappij. Volgens BBC weigert de eigenaar van de website zijn woorden terug te nemen en/of excuses aan te bieden. De reality-ster eist een schadevergoeding. Hoeveel is niet bekend.

Kim Kardashian werd eerder deze maand in een luxe appartement in Parijs overvallen en beroofd van een fortuin aan sieraden. Bij de verzekeringsmaatschappij is een claim ingediend van 5,6 miljoen dollar. Een deel van de buit hebben de overvallers in de omgeving laten vallen. Het onderzoek naar de overval loopt nog. Er is tot nu toe niemand aangehouden.