Misdaadsite Crimebron.nl heeft een rectificatie geplaatst vanwege een aantal berichten en verdachtmakingen in verband met verschillende Mocro Maffia liquidaties.

Enkele jaren geleden was website crime-bron.nl in de lucht en werden daar veel berichten geplaatst omtrent de Mocro Maffia oorlog in Amsterdam. De beheerder werd destijds bedreigd en is zelfs op een dodenlijst geplaatst. Daarop besloot hij per direct te stoppen met het runnen van de website. Deze zomer ging echter Crimebron.nl in de lucht en dacht iedereen dat de oude beheerder weer was begonnen. Dit is zeer zeker niet het geval en de man heeft niets te maken met de nieuwe Crimebron.nl website en beheerders (zie bijgevoegde Tweet).


Op de nieuwe Crimebron.nl werden heel veel verdachtmakingen geplaatst en zelfs foto’s en adressen van vermeende betrokkenen. Verschillende personen zijn gelinkt aan liquidaties en/of het tippen van drugstransporten aan de autoriteiten. Eén van de beschuldigde personen heeft recent een kort geding aangespannen tegen de website. De man stond met zijn naam, foto en andere personalia op de website. Of de rectificatie hiermee te maken heeft of dat er wat anders gaande is met de website is niet bekend.