‘Mishandelde man’ McDonald’s filmde stiekem meisjes van achteren en was dronken

Het verhaal van een man die claimde in elkaar te zijn geslagen tijdens een bezoek aan de McDonald’s in Hilversum, blijkt niet helemaal te kloppen. Volgens de politie zit het anders in elkaar en filmde hij stiekem meisjes van achteren.

De man begint zijn post op Facebook met: ‘Vrijdagmiddagborrel! Je kent het wel… leuk! Mijn liefje naar huis en ik ff fout een burgertje pakken bij de mac in hilversum… aan de kassa…”vieze nicht, vuile homo, jij mag volgens Allah niet leven” heb dit vervolgens gefilmd… en werd in elkaar geslagen…’ Aldus het zogenaamde slachtoffer.

De politie was ook op de hoogte van deze post en zag zich genoodzaakt om hierop te reageren. De man blijkt zelf voor overlast te hebben gezorgd in de McDonald’s. Hij zou stiekem meisjes hebben gefilmd en is toen de zaak uitgezet. Agenten troffen de man op straat aan. Hij was zo dronken dat ze geen normaal gesprek met hem konden voeren. Na een aantal waarschuwingen is de man aangehouden voor openbare dronkenschap.

Op het politiebureau heeft de politie een filmpje bekeken dat het zogenaamde slachtoffer heeft gemaakt. Het bleek dat hij twee vrouwen die voor hem in de rij stonden filmde en op hen inzoomde. Het is niet bekend hoe de man aan zijn blauwe oog en kapotte tanden komt maar het is in ieder geval niet gegaan zoals hij vermeldde. De politie gaat camerabeelden bekijken om te zien wat er nou daadwerkelijk gaande was.