Naar nu blijkt is ABC’er Gwenette M. vrijdag jongstleden ontsnapt aan een liquidatie in Amsterdam. Dit meldt Het Parool.

Vrijdagavond had Gwenette M. een afspraak met een kennis in een winkel aan de Amstelveenseweg. Samen met die kennis zijn ze buiten een rondje gaan lopen toen er plotseling een man uit een zijstraat kwam lopen met een vuurwapen gericht op M. Hij haalde tot twee keer toe de trekker over maar het wapen weigerde. M. kreeg nog wel een klap op zijn op hoofd met het vuurwapen voordat de dader wegvluchtte.

Er is al enige tijd wat onenigheid in de Amsterdamse onderwereld met vele liquidaties en pogingen als gevolg. Een aantal groepen waaronder die van Gwenette zouden ruzie hebben om een mislukte en/of geripte drugstransport.

In dit conflict zijn al vele slachtoffers gevallen en er zullen zoals het er naar uitziet nog menig volgen. Onlangs is er nog iemand doodgeschoten/geliquideerd in Slotermeer. Of dit slachtoffer ook te maken heeft met dit conflict is op dit moment nog niet te zeggen.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl