Miss ‘white privilege’ belt zomaar politie voor donker gezin in park en gaat dan huilen omdat ze wordt ‘lastiggevallen’

Een blanke Amerikaanse vrouw vond het nodig om de politie te bellen voor een donker gezin dat gezellig zat te barbequeën en gaat vervolgens huilen en het slachtoffer spelen.

Op 29 april zat een gezin te genieten in een park toen miss ‘white privilege’ arriveerde en vertelde dat ze allemaal moesten vertrekken anders zou de politie gebeld worden. Het gezin deed niks en ging hier natuurlijk niet op in. Ze bevonden zich notabene in een speciaal deel van het park dat bestemd is voor barbecues.

Op een gegeven moment wil miss white privilege met rust worden gelaten en begint te huilen en snotteren als een baby. Misschien moet je je dan ook niet bemoeien met andere mensen die niets fout doen. Dat zou best wel helpen. Uiteindelijk heeft de politie uitgelegd dat het gezin helemaal niets verkeerds deed en daar gewoon mochten barbecueën. Dit soort types hebben hobby’s nodig anders lopen ze heel de dag mensen met een kleurtje aan te geven.

[fvplayer src=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Miss-white-privilege-belt-zomaar-politie-voor-donker-gezin-in-park-en-gaat-dan-huilen-omdat-ze-wordt-lastiggevallen.mp4″ splash=”https://crime-nieuws.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding-2018-05-16-om-19.01.16.png” width=”568″ height=”320″]