© Instagram

MMA-vechter Conor McGregor geeft zichzelf aan bij politie New York

Conor McGregor heeft zich nogal misdragen tijdens een persmoment van de UFC en is helemaal door het lint gegaan. De MMA-vechter heeft zich nu gemeld bij de politie van New York.

Op beelden die online zijn verschenen is te zien hoe McGregor onder meer een steekwagen door het raam van een bus gooit. De vechter was boos omdat hij zijn wereldtitel gaat kwijtraken. Hier was hij het niet mee eens en is woedend verhaal gaan halen bij de UFC in New York.

‘The Notorious’, zoals McGregor genoemd wordt, werd in november 2016 kampioen in het lichtgewicht door Eddie Alvarez te verslaan, maar die titel werd onlangs van hem afgepakt omdat hij sindsdien geen enkele keer meer in actie is gekomen. Sinds McGregor de jackpot heeft gepakt door te vechten tegen Floyd Mayweather is hij voornamelijk aan het genieten van zijn nieuwe welvaart.

De directeur van de UFC, Dana White, is op zijn zachts gezegd not amused omtrent de acties van Conor McGregor. Na het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Max Holloway zal er een nieuwe kampioen zijn en is McGregor zijn titel kwijt.

https://www.youtube.com/watch?v=glNFZe-SkqU