© Pixabay on Pexels.com

Moeder doodgeschoten door zoon (10) omdat hij geen vr-bril mocht kopen op Amazon

Een Amerikaanse jongen heeft zijn moeder doodgeschoten omdat hij geen vr-bril mocht kopen op Amazon.

Het opmerkelijke geweldsincident vond plaats in Milwaukee. De 44-jarige Quiana Mann vond het geen goed idee dat haar zoontje (10) een vr-bril zou kopen op Amazon. De moeder weigerde en het jongetje was daar woest over. Terwijl de vrouw de was aan het doen was zag ze haar kind plotseling met een pistool staan. Vervolgens klonk er een schot en werd het slachtoffer geraakt.

De hulpdiensten werden ingeschakeld en kwamen met spoed ter plaatse. De moeder bleek geraakt in haar hoofd en is kort na de schietpartij overleden. De jongen is ondervraagd door de politie en claimde dat het wapen per ongeluk af is gegaan. Later gaf hij toe zijn moeder met opzet te hebben doodgeschoten.

Eerst mocht de jongen nog vanwege zijn erg jonge leeftijd thuisblijven. In de avond bestelde de jongen de vr-bril alsnog en vroeg zijn oma de volgende dag of er al een pakketje was gearriveerd. Daarop werd hij aangehouden en zit momenteel in een jeugdgevangenis. De jongen riskeert een gevangenisstraf van 60 jaar, omdat in Wisconsin ook 10-jarigen als volwassenen berecht kunnen worden.