Moeder steekt dochtertje tientallen keren met mes omdat ze haar ‘verkeerd aankeek’

Een Amerikaanse moeder wordt ervan verdacht haar dochter (11) te hebben neergestoken. Het slachtoffer werd meer dan 70! keer gestoken door haar moeder en vervolgens ook nog in brand gestoken.

Het gruwelijke geweldsincident vond plaats in de Amerikaanse plaats Tulsa in de staat Oklahoma. Het meisje heeft de gruwelijke aanval ternauwernood overleefd maat ligt zwaargewond in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het slachtoffer is niet meer bij bewustzijn geweest.

Uit onderzoek van de politie blikt dat de vrouw boos zou zijn geweest op haar dochters omdat ze haar ‘verkeerd’ aankeken. De meisjes van negen en lef werden vastgebonden en het oudste meisje werd vervolgens bewerkt met een mes. De jongste zusje van 8 jaar wist te ontsnappen en rende naar de buren. Die belden de politie waarop er een onderzoek werd gestart.

Bij aankomst in de woning trof de politie het 11-jarige meisje gewond aan in de keuken. Ze was tussen de 50 en 70 keer gestoken en in brand gestoken door haar moeder. De 39-jarige moeder sloeg op de vlucht maar werd 17 uur na het incident aangehouden door de politie. De vrouw zit nu vast en riskeert een jarenlange celstraf.