De Rotterdamse politie heeft twee broers en hun moeder opgepakt nadat agenten een tas met harddrugs en geld aantroffen.

Rond 03.45 uur zagen surveillerende agenten op de ‘s-Gravendijkwal een auto die veel te hard reed. Op de Mathenesserdijk kreeg de bestuurder een stopteken en werd het voertuig gecontroleerd.

Tijden de controle zagen ze in de auto een doorzichtige tas met daarin vermoedelijk harddrugs. Bij fouillering van de verdachte, een 24-jarige Rotterdammer, vonden de agenten bijna 1.300 euro. De man werd aangehouden.

Voor verder onderzoek reed de politie naar de woning van de aangehouden verdachte. Toen ze daar arriveerden op de Baloeranstraat kwamen net een man en vrouw uit de woning. Het bleek te gaan om de 27-jarige broer van de verdachte en zijn moeder. Het tweetal had een plastic tasje bij zich.

De politieagenten stelden de man vragen omtrent de inhoud van het tasje maar daar gaf hij onlogische antwoorden op waarop de tas in beslag is genomen. In de tas werd een aanzienlijk geldbedrag van 14.500 euro aan contanten gevonden. Daarop werden moeder en zoon ook aangehouden en meegenomen. Het onderzoek loopt nog en de familieleden zitten allen nog vast.