Zaterdag 3 augustus is in Spijkenisse een man om het leven gekomen bij een schietpartij. Wie de doodgeschoten man is, is op dit moment niet bekend.

De schietpartij vond zaterdagavond plaats op een parkeerplaats in de wijk De Akkers. Volgens de politie is het slachtoffer van dichtbij doodgeschoten. Wellicht dat het hier gaat om een liquidatie.

Ooggetuigen hebben gemeld dat de schutter na het lossen van meerdere schoten rustig in een auto is gestapt en is weggereden. De politie is nu naarstig op zoek naar hem.

Toegesnelde ambulancebroeders konden niets meer betekenen voor het slachtoffer. Hij is vrijwel direct na de schoten overleden. Wat mogelijk wijst op een doelgerichte liquidatie en geen uit de hand gelopen schietpartij of ruzie.

(UPDATE)

Verschillende bronnen meldden ons inmiddels dat het hier naar alle waarschijnlijkheid gaat om een liquidatie. Het slachtoffer zou een Antilliaanse man zijn die ook het nodige op zijn kerfstok zou hebben gehad. Zo wordt hij genoemd als schutter in een zaak uit 2007. Hij zou pas sinds kort vrij zijn.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl