© Pexels

Mogelijke seriemoordenaar loopt tegen de lamp door opvallende tatoeage op voorhoofd

Een mogelijke seriemoordenaar is in de Verenigde Staten tegen de lamp gelopen door een opvallende tatoeage.

In Missouri werd vorige week vrijdag de 25-jarige Perez Reed aangehouden. De man had tijdens zijn aanhouding een semiautomatisch vuurwapen van het kaliber .40 op zak, volgens de FBI. Dat kaliber komt overeen met kogelhulzen die gevonden werden na schietpartijen in St. Louis in september en oktober van dit jaar. Hierbij werden zeker vier personen gedood.

De verdachte woonde in St. Louis maar blijkt ook regelmatig af te reizen naar Kansas City. Daar werden twee slachtoffers op soortgelijke wijze om het leven gebracht. De FBI denkt dat het in alle moordzaken gaat om dezelfde dader. Via bewakingsbeelden uit het appartementencomplex van het laatste slachtoffer, kwam de FBI Reed op het spoor.

Op de beelden was een man te zien met een opvallende tatoeage op het voorhoofd. De opgepakte verdachte heeft dezelfde tatoeage op zijn voorhoofd, blijkt uit een arrestatiefoto. Reed zelf ontkent dat hij betrokken is geweest bij de moorden. Het onderzoek van de FBI naar de mogelijke seriemoordenaar wordt voortgezet.