De Spaanse Guardia Civil heeft in Ceuta een aantal arrestaties verricht in verband met de mysterieuze verdwijning en/of liquidatie van de beruchte drugsbaas Mohamed Taieb ook bekend onder de naam Mohamed El Ouzzani alias ‘El Nene’. Afgelopen zondag werd hij voor de kust van Marokko tussen Tres Piedras en Marina Smir onder vuur genomen. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de drugsbaas. Waar is ‘El Nene’?

De autoriteiten hebben nog niet officieel gereageerd op de dood en/of verdwijning van ‘El Nene’. Bronnen meldden ons dat de drugsbaas wel degelijk samen met een ander is geliquideerd. Naar verluidt zouden zijn belagers ook zijn lichaam weer hebben meegenomen. Dit is echter niet bevestigd. Een dag na de moordaanslag werd een poging gedaan om de boot die gebruikt werd bij de aanslag in brand te steken. Dit is mislukt. De brandstichter zou daar 20.000 euro ¬†voor hebben gekregen.

Sinds de schietpartij wordt er extra gecontroleerd op de grenspost tussen Marokko en Ceuta. Zowel de Marokkaanse als de Spaanse grenspolitie hebben opdracht gekregen om uit te kijken naar de drugsbaas. De politie denkt dat als hij nog in leven is hij zal proberen om zich in Ceuta te laten verzorgen aan zijn wonden. Alle ziekenhuizen en klinieken in het noorden van Marokko hebben opdracht gekregen om iedereen met een schotwond per direct te melden.

Afgelopen zondag heeft de vrouw van de drugsbaas aangifte gedaan van een poging tot moord op haar man. Volgens haar was haar echtgenoot het doelwit van een liquidatie op zondag rond 18.00 uur toen hij zich zo’n 800 meter voor de kust bevond. Sindsdien heeft niemand meer iets van ‘El Nene’ vernomen.

Bronnen meldden ons diezelfde dag nog dat hij zou zijn geliquideerd en dat zijn lichaam is meegenomen door zijn belagers. Dit is echter niet bevestigd. Er wordt ook rekening gehouden met het feit dat de drugsbaas niet is geliquideerd maar gewond is geraakt bij de aanslag. Een laatste optie is dat de sluwe drugsbaas zijn dood in scene heeft gezet om de autoriteiten te misleiden.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl