In Amsterdam zou recent een mysterieuze moord zijn gepleegd op een maffioso uit Italië. De man zou zijn vermoord in een auto.

Dat melden Italiaanse media. De Amsterdamse politie heeft zelf nog niets bekendgemaakt over een moord in de stad. Het slachtoffer zou de 44-jarige Saverio Tucci zijn die afkomstig is uit de provincie Foggia.

In Italië wordt in verschillende media gemeld dat Tucci vermoord zou zijn aangetroffen in een auto. De Amsterdamse politie heeft niets gemeld en ook nergens anders is melding gemaakt van de moord in de hoofdstad. In de berichten wordt gemeld dat de Amsterdamse politie de politie in Foggia heeft ingelicht.

De vermoorde maffioso is een bekende van de politie en heeft vastgezeten voor onder meer drugshandel. In 2012 overleefde hij een poging tot liquidatie toen het vuurwapen van de schutter blokkeerde.

UPDATE:
De politie heeft bekendgemaakt dat donderdag in een auto in West een dode onder verdachte omstandigheden is aangetroffen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet officieel vastgesteld maar het gaat naar alle waarschijnlijkheid om maffioso Saverio Tucci. Drie verdachten zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van Tucci.