In het Spaanse rovershol Marbella is een Nederlandse man in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen koelbloedig geliquideerd door twee schutters. De rest van het gezin bleef ongedeerd en kwam met de schrik vrij.

Dinsdag 13 augustus werd de 43-jarige Nederlander opgewacht door twee mannen in een geparkeerde auto. Getuigen meldden dat het om een Audi A6 gaat.

Toen hij rond 20.00 ’s avonds in zijn auto aankwam stapten de twee mannen uit en schoten hem direct dood. Het slachtoffer was totaal verrast en had geen tijd om te reageren. Voordat hij het wist was het gedaan.

De schutters zijn zéér doelgericht te werk gegaan want de vrouw en kinderen van het slachtoffer waren ten tijde van de liquidatie ook aanwezig en bleven ongedeerd. Waarom hij zonodig geliquideerd moest worden wordt onderzocht. De politie gaat vooralsnog uit van een afrekening in het criminele circuit.

In verschillende media, waaronder bij ons, werd gemeld dat het om een Marokkaanse Nederlander zou gaan. Dit blijkt niet te kloppen. Bontkraagje meldt dat het slachtoffer een 43-jarige Amsterdammer is genaamd Frankie alias Pannenkoek.

Tips? PIN: 2A07338D | SMS & WhatsApp 06-42697129 | info@crime-nieuws.nl