Foto ter illustratie. © Pexels / Pixabay

Nederlandse toerist heeft “erg spijt” van poepen op hoofd slapende man virale video Spanje

Een 25-jarige Nederlandse toerist heeft dinsdag op Mallorca poep op het hoofd van een slapende man gepoept. De man heeft tegen het Algemeen Dagblad gezegd dat hij spijt heeft van zijn daad.

Het incident vond plaats op het strand van El Arenal. De toerist was met zeven vrienden op vakantie. Ze hadden veel alcohol gedronken en waren dronken. De toerist zei dat hij iemand hoorde zeggen “poep op hem” en dat hij dat toen grappig vond. Hij liep naar de man toe en poepte op zijn hoofd.

Een persoon filmde het incident en plaatste de video op Snapchat. De video werd veel gedeeld op sociale media en werd opgepikt door media in binnen- en buitenland.

De toerist heeft tegen het AD gezegd dat hij spijt heeft van zijn daad. Hij zei dat hij niet had moeten poepen op de man en dat hij niet had moeten drinken. Hij zei ook dat hij veel negatieve reacties heeft gekregen op het internet en dat hij bijna niet meer naar buiten durft.

De politie van Mallorca heeft de toerist aangehouden. Hij is aangeklaagd voor belediging en mishandeling. Hij riskeert een gevangenisstraf van maximaal een jaar.

De toerist heeft gezegd dat hij zich wil verontschuldigen bij het slachtoffer. Hij zei dat hij hoopt dat het slachtoffer hem kan vergeven.