Nepagenten in Audi RS6 mishandelen vader voor ogen dochter (4) bij overval

Een klein meisje (4) heeft zondagavond toe moeten kijken hoe haar vader mishandeld werd door nepagenten. De daders waren vermomd als een arrestatieteam en arriveerden in vermoedelijk een Audi RS6.

De daders sloegen toe bij een woning in Drouwenerveen in Drenthe. De overvallers bedreigden het 38-jarige slachtoffer met vuurwapens. Op een gegeven moment werd de bewoner ook nog mishandeld door de gewapende mannen. Zijn dochter was aanwezig en moest toekijken hoe haar vader klappen kreeg van de nepagenten.

Alle drie waren volledig in het zwart gekleed. Ze droegen onder andere zwarte kistjes, bivakmutsen, een zwarte broek en zwarte kogelwerende vesten. De vesten waren bedrukt met witte letters ‘Politie’. Volgens het slachtoffer werd er Nederlands gesproken met een Noord-Afrikaans accent.

Bij de overval is veel geweld gebruikt door de daders. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd en of er wel iets is buitgemaakt. De nepagenten zijn vermoedelijk in een Audi RS6 gevlucht. De recherche onderzoekt de zaak.