De politie heeft de resultaten bekendgemaakt na het leegpompen van de vijver in het Blookerpark in Huis ter Heide. Dit werd gedaan in het onderzoek naar de vermissing van de 25-jarige Anne Faber uit Utrecht.

Bij de vijver werd donderdagavond een zwarte opoefiets gevonden. De politie meldt nu dat die fiets vermoedelijk van Anne Faber is. Alles wijst er volgens de politie op dat het gaat om haar fiets. Kleding die werd gevonden is nog bij het NFI en wordt onderzocht op mogelijke sporen van de vermiste vrouw.

Het leegpompen van de vijver heeft uiteindelijk niets opgeleverd. In de vijver zijn vooralsnog geen andere spullen of sporen gevonden die leiden naar Anne. Donderdag zochten politie en burgers ook ten noorden van de voormalige vliegbasis Soesterberg. Bij deze acties werd niets aangetroffen dat verband houdt met de vermissing.

Vandaag wordt door de ME verder gezocht rondom de vijver in het Blookerpark. Ook wordt er door burgers en ME gezocht aan de andere kant van de Amersfoortseweg. Anne Faber (25) wordt nu al een week vermist nadat ze een selfie in de regen stuurde naar haar vriend ontbreekt elk spoor.