Nietsvermoedende man gelokt naar parkeerplaats en gegijzeld, mishandeld en bestolen

De politie in Den Bosch heeft een onderzoek gestart naar een gijzeling, mishandeling en diefstal van een man die gelokt zou zijn.

In de nacht van vrijdag 4 februari op zaterdag 4 februari kwam een man het politiebureau binnen en vertelde dat hij was gegijzeld, mishandeld en bestolen. Het slachtoffer werd op vrijdag 4 februari rond 20.00 uur gelokt naar een parkeerplaats bij sportvereniging OSC in Den Bosch. Daar werd hij onder dwang een auto ingetrokken, mishandeld en bestolen. Hij is vervolgens enkele uren vastgehouden door de verdachten. Na uren van angst is het slachtoffer vrijgelaten en naar het politiebureau gegaan. De recherche is volop bezig met het onderzoek.

De politie heeft meerdere personen aangehouden. Het gaat om drie mannen. Een vierde persoon wordt nog gezet. Verder is de recherche op zoek naar specifieke getuigen die iets hebben gezien op vrijdag 4 februari rond 20.00 uur bij de parkeerplaats van sportverenging OSC op Het Wielsem. Een witte auto met twee vrouwen erin reed weg toen het slachtoffer daar aan kwam rijden. Het slachtoffer werd een auto ingetrokken met een buitenlands kentekenplaat.